fb_pixel

Контакти

Офіційний постачальник екіпірування Олімпійської збірної України 2015 - 2023

Як не змерзнути взимку: головні лайфхаки

Ми вибігаємо з роботи до авто чи громадського транспорту без пальта, скаржимося на шкіру, що лущиться, відчуваємо, як мерзнуть ноги з першими прохолодними дощовими днями. Причина цьому — неправильно дібране вбрання та незнання способів, які зігріють у холодний сезон.

Як запобігти переохолодженню та як зігрітися, якщо відчуваєте, що пальцями вже навіть не натиснути на кнопку виклику таксі, розповідаємо в статті. Зимове взуття чоловіче та жіночі моделі на осінь-зиму шукайте в точках продажу PEAK чи купуйте в інтернет-магазині.

Чим зайнятися в холодну погоду: активний відпочинок

Підготували перелік справ, які зроблять вихідні в холодну пору року насиченішими та теплішими:

1. Сходіть на ковзанку всією родиною. Вона може бути як у закритому приміщенні, так і просто неба. Якщо ви обрали ковзанку в приміщенні, подбайте про наявність у себе зручних штанів, тонких рукавиць та толстовки жіночої. Купити їх та чоловічі моделі можна від PEAK. Якщо ж ваш вибір — ковзанка просто неба, знадобиться утеплений одяг.

​​​​​​​​​​​​​​

2. Згадайте дитинство та спробуйте катання на санях. Заздалегідь подбайте, щоб сніг не потрапив за ваш верхній одяг та не зіпсував усе дійство. Екіпірування повинно також мати вологовідштовхувальні властивості.

3. Поїдьте на гірськолижний курорт. Сноуборд та лижі — це завжди екстрим та яскраві емоції. Вдосконалюйте власні навички чи навчіть відчувати «дошку» або гірські лижі власну дитину. Тим паче у магазині спортивного одягу та взуття PEAK доступні дитячі моделі одягу, взуття та аксесуарів.

4. Влаштуйте бій снігом. Бо хто цього не любить? Візьміть із собою змінні рукавиці та шкарпетки на випадок, якщо попередні змокріють. ​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

5. Спробуйте трекінговий похід. Підійде як дорослим, так і дітям. Усе, що необхідно — це подбати про надійне та тепле екіпірування, що не намокне та перешкоджатиме переохолодженню. Важливо: обирайте безпечні маршрути, беріть із собою змінні шкарпетки й теплі напої та не забувайте про зручне взуття. Купити в магазині PEAK Sport онлайн його допомагають кваліфікаційні менеджери. 

З планами визначилися, тепер розберемо особливості гардеробу в холодний сезон.

Як одягнутися взимку, щоб не мерзнути на вулиці

Існує низка правил, які залишаються однаковими для всіх деталей екіпірування:

• Комфортні речі. Переконайтеся, що одяг, який ви збираєтеся одягнути, не обмежує ваших рухів, не тисне та не натирає.

• Коректний розмір. Під час вибору екіпірування стежте, чи підходять вам елементи за розміром. Забагато вільного простору між тілом і тканиною може погіршувати теплові властивості зимової куртки чи толстовки. І навпаки, придбана «впритик» річ знизить функцію збереження тепла.

• Вологостійкість взуття та одягу. Промокнути в мороз — це в більшості випадків квиток до хвороби.

• Захист від вітру. Кожна частина вашого тіла має бути захищеною від вітру й потрапляння під одяг снігу.

Якісне екіпірування PEAK: даруємо тепло

Обирати одяг потрібно, виходячи з його технологічності та ступеню захисту від переохолодження та набору вологи. У PEAK доступний широкий вибір зимового одягу, який підійде як для професійних занять спортом, так і для повсякденних прогулянок чи активного відпочинку.

Термобілизна

Вона вбирає піт та відводить вологу від тіла, при цьому швидко висихає.

Складається з двох шарів: один зберігає тепло, другий — відводить з поверхні шкіри вологу. Бувають також моделі з третім шаром — гіпоалергенним.

Куртка

Найчастіше під час вибору керуєтеся дизайном, а не зручністю? Знайдіть оптимальний баланс між функціональністю і дизайном. Важливо купувати куртку з манжетами, що щільно прилягають до руки — це захищає від проникнення снігу. Кожна застібка елементу одягу має бути вітронепроникною: прогумованою або з тканинною вставкою. Також радимо зупинитися на тканині, яка відштовхує вологу.

Взуття

Пара має легко «сідати» на товстішу шкарпетку. Механічна шнурівка краще, ніж блискавка, оскільки такий механізм застібки дозволяє індивідуально вибрати утягування та його простіше замінити при зламанні. Жіноче спортивне зимове взуття та утеплені чоловічі моделі доступні в інтернет-магазині PEAK.

​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

{360_photo}