fb_pixel

тел. гарячої лінії

0800331565

Офіційний постачальник екіпірування Олімпійської збірної України 2015 - 2023

Новорічні знижки в PEAK

Шалені знижки в точках продажів та онлайн від бренду спортивного екіпірування! Плануєте оновити гардероб верхнім одягом? Чи вибрали модель кросівок та відклали купівлю «на потім»? Ми приготували смачні пропозиції, які дозволять купити омріяні речі за зниженими цінами. Ще доступніше, аніж зараз, ніколи не було!

Знижки на жіночий одяг та взуття

Купити зимовий одяг ще вигідніше? Легко! Стежте за акційними пропозиціями PEAK, щоб не пропустити анонс початку розпродажів. Ми пропонуємо великий асортимент високоякісного одягу та взуття, а також  спортивні аксесуари на щодень, для тренувань, походів та активного життя загалом. Консультанти інтернет-магазину радо допоможуть визначитися з вашим розміром та вибрати найтрендовіші фасони сезону.

​​​​​​​​​​​​​​

Купити чоловіче спортивне екіпірування зі знижкою

Для любителів зручного спортивного стилю ми приготували акційні пропозиції — це чудова нагода придбати кофти толстовки чоловічі та безліч інших найменувань за ще більш доступною вартістю. Обирайте зимові куртки, зручне взуття з утепленням чи без, штани, а також форму для занять спортом у спортзалі.

Знижки на все дитяче в PEAK

Уже в дитячому віці важливо одягатися стильно. Під час розробки та виробництва спортивної форми, спеціалісти PEAK роблять акцент на якості, функціональності та дизайні одягу й кросівок для дітей. Ви отримуєте речі за останніми модними тенденціями з високими зносостійкими властивостями. 

Поради спеціалістів PEAK Sport Ukraine: як купити більше, витративши менше?

1. Зареєструйтеся на сайті.

2. Заздалегідь визначтеся з одягом, взуттям та аксесуарами, які хочете придбати.

3. Стежте за новинами на сайті та в соцмережах компанії, щоб бути в курсі акцій та ексклюзивних пропозицій.

4. Не відкладайте купівлю речей на потім — наявність обмежена. Внаслідок високого навантаження на сайт у період новорічно-різдвяних акцій можуть виникати збої у роботі веб-ресурсу.

Обирайте зручний спосіб оплати та доставки — з PEAK Sport онлайн-шопінг зручний як ніколи раніше! Утепляйтеся вигідно.

​​​​​​​​​​​​​​

{360_photo}