fb_pixel

тел. гарячої лінії

0800331565

Офіційний постачальник екіпірування Олімпійської збірної України 2015 - 2023

Стильні образи на зиму 2020–2021

Мода взимку — це про об’ємні худі, лонгсліви, що прилягають до тіла, спортивні фасони з трикотажу та різноманітні головні убори. Що дібрати для стильного look-у на зиму 2020–2021, розповідаємо в статті.

Що носити взимку цього року

Цієї зими модно носити пальто й тренчкоти разом із кросівками. Також у тренді дуті куртки, які чудово поєднуються з іншим спортивним чоловічим одягом та жіночими моделями. Купити лонгслів жіночий, а також модні чоловічі худі можна онлайн у кілька кліків в інтернет-магазині PEAK.

Не менш гарними у холодний сезон 2020–2021 будуть різноманітні светри, м’які пуловери та кофти, які можна цікаво вписати в зимовий образ. Актуальною залишається мода 80-х років, а також стиль мілітарі, анімалістичний та квітковий принти, еко-шкіра в одязі.

​​​​​​​​​​​​​​

Добираємо верх

Для офісного чи більш витриманого, спокійного стилю зверніть увагу на:

1. нюдові;

2. бежеві;

3. пастельні відтінки.

Поєднайте їх зі спідницею, джинсами чи чоловічими штанами. Трендово виглядатимуть oversize-моделі, а також варіанти зі спущеними плечима, вирізами знизу, асиметричний фасон.

Залишаються популярними кольори синій електрик, червоний та яскравий неон. У яскравих відтінках онлайн та офлайн доступні  чоловічі толстовки та жіночі моделі верху, до якого можна дібрати цікаве та нестандартне спортивне взуття.

Модне взуття на зиму

Список модних моделей містить анімалістичний принт, вишивку та яскраві вставки. Фокус на білосніжний, нюд, чорний та темні, але яскраві відтінки змістився ще кілька років тому. Проте досі ці кольори залишаються у модних чартах, а на ринку взуття з’являється чимало нових варіантів.

Класичними залишаються моделі снікерсів, кедів, а також у тренді масивна «тракторна» підошва. Купити жилет жіночий із модним спортивним утепленим взуттям у PEAK можна, скориставшись детальною консультацією кваліфікованих менеджерів наших магазинів. Доступна онлайн-підтримка.

Трендові аксесуари

Не менш важливі у зимовий сезон аксесуари та головні убори, які можуть вигідно підкреслити образ чи додати йому акцентних деталей. Вибирайте трендові в’язані шапки, шапки-балаклави, кепі з еко-шкіри та універсальні хомути. 

Що ще модно в спортивному стилі 2020–2021?

• Спортивний одяг з екологічних матеріалів (наприклад, костюм для тренувань із перероблених ПЕТ-пляшок чи з матеріалів рослинного походження).

• Спортивні костюми та його елементи з блискучих і фактурних тканин:

  • відтінків синього та блакитного;
  • металевих відтінків;
  • з блискучою поверхнею;
  • футуристичним принтом тощо.

​​​​​​​​​​​​​​

• Багатошаровий та об’ємний одяг (поєднання складок, фактур та об’єм роблять образ складним та цікавим).

• Легінси з різноманітними принтами та матові однотонні.

Створюйте свій модний образ із PEAK! Обирайте улюблені позиції онлайн чи у точках продажів, досягаючи яскравих комбінацій та зручності у носінні.

{360_photo}