fb_pixel

Контакти

Офіційний постачальник екіпірування Олімпійської збірної України 2015 - 2023

Чому варто вибрати спортивне взуття PEAK

За якими критеріями вибираєте взуття ви? Дизайн? Зручність у носінні? Практичність? Універсальність — щоб жіночі кросівки та чоловічі моделі пасували до максимальної кількості костюмів?

А якщо припустити, що всі ці критерії поєднало в собі взуття PEAK Sport? Ми розпитали в спеціалістів, за що споживачі обирають взуття бренду, та чому його варто придбати вам.

Зручне взуття: як купити, не помилившись

Купувати спортивну пару в офлайн-магазині значно простіше, аніж онлайн. Проте й у цьому випадку є свої нюанси. Підготували короткий чек-лист, який допоможе з вибором взуття незалежно від формату обраного шопінгу.

1. Вимірювання розміру ноги. Для цього обведіть ногу на аркуші А4 чи скористайтеся стрічкою для вимірювання. Детальніше про визначення розміру писали в статті за посиланням.

2. Визначення умов експлуатації. Під час вибору слід брати до уваги, на якій поверхні ви плануєте займатися, яка інтенсивність тренувань передбачається. Залежно від цього добирається відповідна модель, підошва та додатковий захист спортивних кросівок жіночих та чоловічих моделей. 

3. Орієнтація на погодні умови. Для теплої та сухої пори року рекомендуємо віддавати перевагу моделям із сіточкою. Це забезпечить якісну вентиляцію та перешкоджатиме перегріванню. Якщо ви плануєте займатися просто неба в прохолодну погоду, розгляньте утеплені варіанти. Зверніть увагу, що навіть у такому випадку нога має «дихати».

4. Огляд пари на наявність дефектів. Вибираючи взуття у фізичному магазині, ретельно огляньте його. Якщо ви замовляєте кросівки онлайн, подивіться у відділенні пошти, чи не містить пара слідів клею, нерівних швів чи подряпин.

5. Примірка взуття. Найкраще міряти взуття ввечері. Воно має щільно прилягати до ноги, а устілка — підлаштовуватися під вигин вашої стопи. Взуйте пару та пройдіться в ній кімнатою. Великий палець має торкатися внутрішньої частини носка кросівок, але не впиратися в неї. Найкраще мате запас у 02–05 см.

У магазині спортивного одягу PEAK вибрати кросівки та інше зручне взуття допоможуть кваліфікаційні менеджери. Окрім цього, доступна онлайн-підтримка на сайті. Просто введіть свій запит у вікні на головній сторінці та менеджери зв’яжуться з вами якнайшвидше!

Чому варто обрати PEAK Sport

Що робить взуття бренду PEAK особливим? Чому його обирають професійні спортсмени?

Досвід

Взуття, одяг та аксесуари бренду — це про роки експериментів та впровадження найкращих технологій у виробництві. 30 років на світовому ринку екіпірування дозволили відібрати найкращі технології та матеріали для виготовлення надійного, зручного та трендового взуття.

​​​​​​​

Широка мережа точок продажу

Спортивне екіпірування представлене у 20 магазинах на території України. Чоловіче взуття  та жіночі моделі доступні офлайн та онлайн. Купити їх можна після детальної консультації. Просто, як ніколи не було.

Подарункові сертифікати

У нас ви можете придбати подарунковий сертифікат на суму 300, 500, 1000 та 2000 гривень. Подаруйте близьким і друзям можливість вибрати якісну спортивну форму, зручний повсякденний одяг та взуття! 

Бонусна програма

Доступна бонусна програма дозволяє накопичувати бали та обмінювати їх на знижку в магазинах “PEAK” та на сайті peaksport.com.ua.

Технологічність

Від спортивних босоніжок до утеплених зимових кросівок — ми подбали про те, щоб ваші прогулянки містом, тренування та походи в гори були максимально зручними та безпечними. Саме тому ми використовуємо інноваційні технології підвищеної амортизації, захисту ступні від ударних навантажень, антиковзання та повторення анатомічних контурів ноги. Детальніше про технології у виробництві взуття розповідали в нашому блозі.​​​​​​​

Сучасний дизайн

Ви можете вибрати СВОЮ пару серед класичних моделей, чи дібрати кросівки, босоніжки та мокасини в анімалістичному та іншому принтах.

Шопінг із PEAK Sport — це просто! Придбайте зручне взуття з тривалим терміном експлуатації та приєднуйтесь до ком’юніти тих, хто віддає перевагу технологічності, надійності та сучасності.

Будь на вершині, обирай PEAK. ​​​​​​​​​​​​​​

{360_photo}